CA

Distintiu

Què és el Distintiu?

El distintiu Serra de Tramuntana és una iniciativa que posa en valor els productes i els serveis desenvolupats a la Serra de Tramuntana que segueixen criteris sostenibles i de protecció al medi ambient, a la identitat i a la cultura de la Serra de Tramuntana. 

És, a més a més, la millor manera de donar suport als actors clau en la protecció del nostre paisatge cultural: productors, comerços, establiments gastronòmics, gestors culturals i patrimonials i propietaris d’edificis emblemàtics

Els productes i serveis amb aquest distintiu són elaborats dins el territori reconegut per la Unesco com a Patrimoni Mundial i contenen l’herència d’una manera de fer, respectuosa amb el medi ambient i basada en l’esforç, la dedicació i la saviesa de segles d’experiència.

 

El distintiu és una garantia per al consumidor. Són productes i serveis amb un impacte positiu en el territori des de tots els punts de vista: mediambiental, cultural, social i econòmic.

Apostar per productes de la Serra de Tramuntana és apostar per a la seva supervivència. La viabilitat de les activitats tradicionals, que durant dècades van possibilitar el desenvolupament del paisatge que avui gaudim, passa per aquesta ferma aposta per al consum i la promoció dels productes del territori. 

Empreses amb Distintiu Serra de Tramuntana

Consorci Serra de Tamuntana

Contacte

General Riera, 113, Palma

(+34) 971 219 735

serradetramuntana@conselldemallorca.net

Avís legal i Política de galetes