CA

Raixa i museus de la Serra

Centre Serra de Tramuntana

La possessió de Raixa, al municipi de Bunyola, acull el centre Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial Unesco Paisatge Cultural. Aquest centre es va inaugurar l’octubre de 2021 i presenta de manera didàctica i vivencial els motius que van possibilitar el reconeixement per part de la Unesco.

El centre va ser dissenyat per l’estudi de l’arquitecte Dani Freixes amb un estil que retorna la possessió a les seves arrels amb la recuperació d’elements etnològics i una al·lusió a la seva història. 

La visita al Centre Serra Tramuntana s’estructura en 9 sales que narren els motius i la importància de la declaració de la Unesco. D’aquesta manera hi ha espai pels 20 municipis que la conformen, per les tradicions, per la seva gent, per la natura i per tots els elements que la fan única, les possessions, la pedra en sec i la gestió de l’aigua.   

Horari d'atenció al públic:

  • De dimarts a dissabte de 10 h a 15 h.
  • Dilluns, diumenges i festius, tancat.

Visites guiades:

Les visites guiades s’han de reservar amb una setmana antelació i s’ha de formar un grup mínim de 10 persones, per la qual cosa es crearan unes llistes d’espera. En el moment de la reserva s’haurà d’indicar en quin idioma es sol·licita la visita (català, castellà, anglès o alemany).

Les visites guiades s'ofereixen a les 10 h i a les 12 h i tenen una durada aproximada de dues hores.

Informació d'interès:

  • No es permet l'accés a grups de més de 15 persones sense cita prèvia.
  • Per tal de controlar l'aforament de visitants, si és necessari, es podrà limitar l’accés a la finca. 

Per a més informació i reserves, podeu telefonar al 971 237 636 o bé escriure un mail a visitesraixa@conselldemallorca.net 

 

Museus a la Serra de Tramuntana

Consorci Serra de Tamuntana

Contacte

General Riera, 113, Palma

(+34) 971 219 735

serradetramuntana@conselldemallorca.net

Avís legal i Política de galetes