CA

Totes les notícies

Visita i reunió de la presidenta Cladera a Fornalutx

Visita i reunió de la presidenta Cladera a Fornalutx

(18/11/2019)

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, acompanyada per la consellera de Territori, Maria Antònia Garcías, s'ha reunit amb el batle de Fornalutx, Francesc Marroig, i membres de l'equip de govern i de la corporació municipal. Es tracta d'una reunió emmarcada en la ronda de trobades i visites de la Presidenta a diversos municipis de Mallorca per tal de recollir les seves necessitats i treballar de manera conjunta i coordinada amb els ajuntaments durant la legislatura.

 

Medi ambient i gestió de residus, cultura, accesos al municipi i mobilitat han estat algunes de les àrees en què Consell i ajuntament poden col.laborar i que ha plantejat el batle i l'equip municipal durant la reunió, celebrada a l'ajuntament.

 

El compromís del Consell amb els ajuntaments es reflecteix en el projecte de pressupostos que hem presentat. Mantenim la quantia destinada al Pla d'Obres i Serveis per continuar ajudant els ajuntaments, especialment els més petits, com és el cas de Fornalutx, a dur a terme projectes importants per al municipi”, ha apuntat Catalina Cladera. En aquest sentit, ha recordat com el Pla d'Obres i Serveis ha permès la rehabilitació i intervencions de millora a l'edifici de l'ajuntament i la biblioteca, que també ha visitat durant el recorregut posterior a la reunió. S'ha visitat també l'escola, la tafona de Can Xoroi i el local de l'associació de la tercera edat de Fornalutx.