CA

Totes les notícies

La consellera Garcías entrega els premis del Trofeu serra de Tramuntana de la Challenge ciclista Mallorca

La consellera Garcías entrega els premis del Trofeu serra de Tramuntana de la Challenge ciclista Mallorca

(28/01/2023)

Garcías ha destacat que aquesta prova ciclista du lligats els conceptes de sostenibilitat i de respecte al territori

Aquest dissabte s'ha disputat el Trofeu serra de Tramuntana de la Challenge ciclista Mallorca. La consellera de Territori, Maria Antònia Garcías ha fet entrega dels premis als guanyadors d'aquesta etapa. El primer lloc ha estat per Kobe Goossens, a continuació ha entrat a la meta, Van Winler i en tercer lloc ha estat per Van Eetvelt. 

L'organització ha modificat el recorregut del Trofeu Serra de Tramuntana, amb sortida i meta a Lloseta, a conseqüència de l'alerta vermella activada pel Govern per la baixada de les temperatures en els municipis de la Serra i cota de neu a partir de 600 metres, i la prohibició que se celebrin esdeveniments esportius en l'exterior a partir d'aquesta altitud. El recorregut ha quedat reduït a 123,2 quilòmetres. Per mor dels canvis fets, l'hora de sortida de la jornada, a la qual hi ha participat el director insular, Miquel Vadell, s'ha retardat a les 12.50 hores.

Garcías ha destacat que "aquesta prova du lligats els conceptes de sostenibilitat i de respecte al territori i ha assenyalat que el trofeu d'avui permet mostrar al món a través de l'esport els valors de la serra de Tramuntana".

A l'entrega de premis també hi ha participat, la directora insular d'Esports, Marga Portells. Des de 1991 es disputa de forma ininterrompuda aquesta cita esportiva que és un referent del ciclisme professional, a la qual hi participen els principals equips internacionals.