CA

Totes les notícies

El Consorci Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial convoca el segon certamen de fotografia de la Serra

El Consorci Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial convoca el segon certamen de fotografia de la Serra

(14/01/2019)

Els pobles, el camp i els elements etnològics de la Serra conformaran les tres categories de participació.

La segona edició del certamen de fotografia Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial comença avui. Un certamen organitzat amb la col·laboració de l’Associació de Fotògrafs de Natura de les Illes Balears (AFONIB) i dirigit tant a fotògrafs professionals com afeccionats que poden presentar les seves imatges de l’àmbit de la Serra. Així, des d’avui i fins al 28 de gener, les persones que hi vulguin participar poden penjar a la plataforma de participació en línia les fotografies, segons les tres categories establertes.

 

La primera, sota el títol Pobles i possessions de la Serra, és per a les  imatges que captin des de la vista general fins a la vista de detall: pobles, carrers, cases, possessions, etc., i elements de cadascun d’aquests llocs. La segona categoria, titulada El camp de la Serra, és per a les imatges de marjades i terres d’oliverars, tarongerars, horts, vinya, etc. Una tercera modalitat de participació és per a les imatges que mostrin els elements etnològics de la Serra: forns de calç, síquies, fonts, barraques, torres, i altres construccions i obres que han creat el paisatge de la Serra.

 

Una vegada finalitzat el termini de participació, un jurat format per especialistes en fotografia i del patrimoni de la Serra valorarà les obres i atorgarà els premis per a cada categoria. Cada una està dotada amb un premi de 800 euros i dues mencions de 400 i 200 euros, respectivament.  Aquests premis es lliuraran en la inauguració de l’exposició de les instantànies premiades a Raixa, la seu del Consorci serra de Tramuntana Patrimoni Mundial.

 

Aquesta és la segona vegada que el Consorci col·labora amb AFONIB per organitzar el certamen de fotografia de la Serra. La primera, que es va tenir lloc durant el quart trimestre de 2017, va registrar una gran participació (107 fotografies en total) i es varen repartir premis per valor de 9.500 euros en les cinc categories que s’hi havien convocat.

 

Bases i inscripcions http://serradetramuntana.pixall.es