CA

Totes les notícies

El Consorci Serra de Tramuntana concedeix 1.300.000 euros als damnificats per la borrasca Juliette

El Consorci Serra de Tramuntana concedeix 1.300.000 euros als damnificats per la borrasca Juliette

(18/12/2023)

La concessió de les subvencions per actuacions agrícoles, arquitectòniques i patrimonials de particulars, entitats sense ànim de lucre i empreses ja s’ha publicat en el BOIB

El Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) ha publicat aquest dissabte la resolució del vicepresident del Consorci Serra de Tramuntana i conseller de Presidència, Antoni Fuster, per la qual es concedeixen les subvencions de la convocatòria extraordinària per pal·liar els efectes de la borrasca Juliette a la serra de Tramuntana.

Durant el mes que va estar oberta la convocatòria es varen presentar 121 sol·licituds, de les quals cinc varen renunciar i cinc més han quedat excloses per incompliment de les bases de la convocatòria. D’aquesta manera, les 111 subvencions concedides ascendeixen a una quantitat total d’1.291.447,06 €. Aquestes subvencions es dirigien a particulars, comunitats de béns i de regants, entitats sense ànim de lucre i empreses, per actuacions agrícoles, arquitectòniques i patrimonials i el màxim al qual s’opta és 25.000 euros.

Els beneficiaris han d’haver executat les actuacions previstes el 20 de desembre i tenen temps per presentar-ne la justificació a la seu electrònica del Consorci fins el 31 de març de 2024.

Podeu accedir a la resolució de la convocatòria en aquest enllaç.