CA

Totes les notícies

El Consell afina el Distintiu de la Serra de Tramuntuna

El Consell afina el Distintiu de la Serra de Tramuntuna

(05/07/2022)

La Junta Rectora ha aprovat avui els convenis que es firmaran entre el Consorci Serra de Tramuntana i els productors, transformadors i comercalitzadors locals

El Consell de Mallorca última les darreres passes que faran possible el distintiu Serra de Tramuntana. Aquest dimarts la Junta Rectora ha aprovat els tipus de convenis que es firmaran amb els productors dels productes locals de la Tramuntana, així com és dels transformadors, com per exemples empreses olieres o vinícoles i els hotelers, restauradors, i comerciants que possibilitarà la posada en marxa d'aquesta iniciativa basada en l'economia circular.

La consellera de Territori, Maria Antònia Garcías ha explicat que l'objectiu és presentar el Distintiu aquest mes de juliol amb les cooperatives i al setembre posar-ho en marxa amb tots els agents implicats. Garcías tambe ha mostrat la seva satisfacció,  ja que "fa més de 5 anys que es fa feina per aconseguir que vegi la llum aquesta proposta de reactivació econòmica".

Més enllà de preservar i protegir, per garantir el futur de la Serra és necessaria fer feina en la promoció econòmica de la mateixa, ha remarcat la consellera.
 
Aquest distintiu posa l’accent en la qualitat del producte i posa en valor la difcultat que du associada produir a la Serra. ”Comprar un producte o consumir un producte amb aquest logo, o dinar amb un restaurant que té aquest distintiu contribueix també a la preservació d’aques patrimoni de la Humanitat", ha dit Garcías.