CA

Totes les notícies

El Consell de Mallorca tanca el pas a vianants del Passeig Marítim de Palma pel temporal de vent

El Consell de Mallorca tanca el pas a vianants del Passeig Marítim de Palma pel temporal de vent

(20/10/2023)

L’avís d’alerta taronja obliga a impedir el pas des de l’edifici de Duanes fins al Palau de Congressos per possibles incidents i caiguda d’arbres fins a les 20 hores

El departament de Territori, Mobilitat i Infraestructures del Consell de Malloca ha tancat avui dematí el passeig per a vianants del passeig Marítim de Palma pel fort vent i per la previsió durant la jornada d’avui. El tram tancat va des de l’edifici de Duanes del port de Palma fins al Palau de Congressos. Romandrà tancat fins a les 20 hores d’avui. 

Des del moment en què els serveis d’Emergències activen l’avís taronja per temporal, es fa efectiu aquest tancament amb la finalitat d’evitar incidents que puguin afectar els vianants per la caiguda d’arbres o bé provocats per la força del vent. El Consell de Mallorca fa una crida a la ciutadania perquè no boti les barreres del tancament per evitar incidències. 

La borrasca Aline està entrant a Mallorca. Ahir es varen produir ratxes de vent de més de 80 quilòmetres per hora i al llarg d’avui es preveu que superin els 70.  

Despreniment d’una roca entre Banyalbufar i Estellencs 

D’altra banda, els operaris de Carreteres del Consell de Mallorca també han actuat a la carretera Ma-10 de la serra de Tramuntana, arran del despreniment damunt la via d’una roca de grans dimensions que ha provocat el vent No ha estat necessari tallar el trànsit la MA-10. A la resta de la xarxa viària de Mallorca, no s’han produït incidents destacables.  

Es pot consultar l’estat de les carreteres en l’enllaç següent: http://www.conselldemallorca.info/sit/incidencies/.