CA

Subvencions

Subvencions

Anualment, el Consorci Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial elabora un pla estratègic de subvencions, segons la metodologia i el contingut assenyalat per la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions. L’objectiu principal de les diferents línies de subvencions que es convoquen, dirigides a múltiples beneficiaris, és promoure la recuperació dels elements i dels valors essencials, tant patrimonials com paisatgístics.

Totes les actuacions subvencionables han de realitzar-se dins dels límits de la declaració de la Serra de Tramuntana com a Patrimoni Mundial. Per a poder comprovar si una finca o parcel·la es troba dins d'aquesta limitació, us recomanam consultar el visualitzador general del projecte IDEMallorca del Consell de Mallorca. Per fer-ho:

  1. Obriu aquest enllaç: http://www.conselldemallorca.info/sitmun/idemallorca.jsp
  2. Veureu, a la dreta de la pantalla, una taula de continguts. La secció 'Cartografia' està desplegada. Cal obrir la carpeta 'LÍMITS' clicant damunt el símbol +
  3. Assenyalau 'Serra Tramuntana Patrimoni UNESCO' i veureu com el mapa queda marcat amb dos colors: verd per la zona central i taronja per la zona d'amortiment. Tots dos són considerats Patrimoni Mundial i, per tant, susceptibles de rebre subvencions. 
  4. Obriu la secció 'Localitzadors' (color gris). Clicau damunt 'Parcel·la rústica'. S'obrirà un quadre de diàleg a la vostra esquerra.
  5. Indicau aquí el municipi, el polígon i la parcel·la i 'cerca'.
  6. Clicau damunt la referència que apareix. La parcel·la es pintarà en vermell damunt el mapa i així podreu comprovar si es troba dins dels límits del Patrimoni Mundial (pintat en verd i taronja).
  7. Si clicau 'centrar', el mapa s'ampliarà i s'aproparà a la parcel·la assenyalada.
  8. Podeu apropar-vos i allunyar-vos del mapa, amb la barra lateral esquerra o amb la rodeta del ratolí. 

Recuperació elements i espais 2024

Custòdia del territori 2024

Manteniment del paisatge 2023

Convocatòries extraordinàries

Històric de convocatòries

Consorci Serra de Tamuntana

Contacte

General Riera, 113, Palma

(+34) 971 219 735

serradetramuntana@conselldemallorca.net

Avís legal i Política de galetes