CA

Totes les notícies

El tram de carretera tancat de Caimari al coll de sa Batalla podria tenir trànsit alternatiu a partir de la setmana vinent

El tram de carretera tancat de Caimari al coll de sa Batalla podria tenir trànsit alternatiu a partir de la setmana vinent

(01/02/2019)

El tram de carretera tancat de Caimari al coll de sa Batalla podria tenir trànsit alternatiu a partir de la setmana vinent si el terreny s’estabilitza.
En aquests moments, es treballa per assentar el sòl i habilitar un petit espai entre la carretera i la muntanya, perquè hi puguin passar els vehicles lleugers en trànsit altern.

La carretera d’Inca a Lluc (Ma-2130) està tancada del quilòmetre 7 fins al 14,9 des de la nit de dijous. Els tècnics del Departament de Territori i Infraestructures són a la zona afectada des de l’avís que es va rebre aproximadament a les 20 h.

La consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, ha assegurat que «tot apunta a què el motiu pel qual hauria caigut el mur de contenció de la carretera és per una condensació d’aigua».

A més, ha anunciat que entre «avui i demà el president Ensenyat signarà el decret d’emergència i ja es podran iniciar les obres de reconstrucció de manera immediata».

El director insular d’Infraestructures i Mobilitat, Joan Cifre, ha detallat que «ha caigut un tram de 20 metres d’un mur de 7 metres d’alçada i s’està comprovant com evoluciona tenint en compte les previsions meteorològiques».

Garrido ha demanat «tranquil·litat i paciència, sobretot als ciutadans d’Escorca, que són els que patiran més el tall de la carretera però el més important és la seguretat de les persones».

Informació actualitzada mitjançant el compte de Twitter: @carreteres.