Subvencions

Avís borrasca Juliette

El Consorci està treballant en la convocatòria de subvencions per a pal·liar els efectes que la borrasca Juliette va ocasionar al seu pas per la Serra de Tramuntana el dilluns 27 de febrer. La partida pressupostària és d'un milió i mig d'euros i està destinada a particulars i a explotacions agràries. Tot d'una es publiqui aquesta convocatòria al BOIB s'obrirà el tràmit per sol·licitar les ajudes. Tota la informació es trobarà en aquest lloc web. Per ara, us recomanam fotografiar els desperfectes dels elements arquitectònics i patrimonials i també dels arbres i jardins. A més a més, es pot començar a redactar la memòria sobre l'estat de la finca i a sol·licitar als ajuntaments les llicències pertinents per a les reparacions.   

Subvencions

Anualment, el Consorci Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial elabora un pla estratègic de subvencions, segons la metodologia i el contingut assenyalat per la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions. 

L’objectiu principal de les diferents línies de subvencions que es convoquen, dirigides a múltiples beneficiaris, és promoure la recuperació dels elements i els valors patrimonials i paisatgístics essencials en la declaració com a patrimoni mundial de la Serra de Tramuntana.

La convocatòria 2023 de subvencions per a la recuperació d’elements etnològics i arquitectònics amb valors patrimonials, per a la recuperació del paisatge agrícola i el seu entorn i dels espais agrícoles i/o forestals de titularitat municipal, per al manteniment, la neteja i la conservació d’espais públics que per les seves característiques especials necessitin d’una especial cura, i per a la redacció i/o actualització de catàlegs municipals de camins públics, que estiguin situats dins l’àmbit territorial de la Serra de Tramuntana, es publicarà, previsiblement, el mes de març. 

Recuperació patrimonial i agrícola 2023

Històric de convocatòries

Consorci Serra de Tamuntana

Contacte

General Riera, 113, Palma

(+34) 971 219 735

serradetramuntana@conselldemallorca.net

Avís legal i Política de galetes