Festes

Servei gratuït d'autocars

Facilitar el transport fins a la Serra de Tramuntana té com a objectiu acostar als escolars, i als ciutadans, els valors que fan que la Serra de Tramuntana sigui reconeguda Patrimoni Mundial per la Unesco. Per aquest motiu, anualment, el Consorci de la Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial ofereix el servei gratuït d’autocars per a sortides a la Serra de Tramuntana.

Poden sol·licitar-ho tots els centres públics i concertats de Mallorca i les entitats que organitzin visites culturals a la Serra. Els centres poden escollir el curs que es pot beneficiar del servei, amb la limitació d’un nivell per escola, que pot estar conformat per un o més grups. Aquest programa només està disponible per als cicles obligatoris (Primària, Secundària i FP bàsica).

L'autocar gratuït cobreix el trajecte d’anada i tornada des del punt de sol·licitud fins a qualsevol dels  municipis que conformen la Serra, per fer l’activitat que considerin més oportuna, sempre emmarcada en els valors culturals de la Serra i dins els límits territorials reconeguts per la Unesco (que es poden consultar en el mapa oficial). La coordinació de l’activitat serà a càrrec del centre, amb la supervisió del Consorci.


Related information

Consorci Serra de Tamuntana

Contacte

General Riera, 113, Palma

(+34) 971 219 735

serradetramuntana@conselldemallorca.net

Avís legal i Política de galetes