EN

All news

Campanet acull el V Certamen de fotografia Serra de Tramuntana 

Campanet acull el V Certamen de fotografia Serra de Tramuntana 

(04/04/2023)

La mostra consta de les 12 fotografies guanyadores del certamen, dedicat enguany als sabors i vivències de la Serra. 

El director insular de Territori, Miquel Vadell i la primera tinent de batlessa de Campanet, Maria Gual, han inaugurat l’exposició del V Certamen de fotografia Serra de Tramuntana a Campanet.

La mostra, que consta de les 12 fotografies guanyadores d’aquest certamen, estarà instal·lada a la plaça Major del municipi durant tot el mes d’abril. Després, s’iniciarà una itinerància pels municipis de Mallorca que així ho sol·licitin. I a final d’any, les fotografies quedaran exposades al Centre Serra Tramuntana de Raixa (Bunyola).

Durant l’acte d’inauguració, s’ha fet el lliurament dels premis als fotògrafs guanyadors del certamen, que es van donar a conèixer el mes de febrer després de la reunió del jurat, format per Joan Gelabert i Joan Pons de l’Associació de Fotògrafs de Natura de les Illes Balears (AFONIB); Joan Carles Palos, dinamitzador cultural; i Miquel Vadell, director insular de Territori.

Al certamen d’enguany, dedicat al nou distintiu Serra de Tramuntana sota el nom ‘Sabors i vivències d’un paisatge cultural Patrimoni Mundial’, es van presentar 222 fotografies i les 12 guanyadores, han estat en la categoria de 'Productes i productors': De la mar a terra, de David Esteban; Enfornant coques de patata de Marc Marco i Collita d’oliva de Marc Marco. En la categoria 'Pobles de la Serra': Es Mosque de Juan Ángel Martínez; Vall de neu de Marc Marco i Un betlem a la Serra de Andrés Quintana. En la categoria d’Elements patrimonials': El mosaic de Biel Servera; Camí cap al Castell d’Alaró de Jordi Aguiló i Ponts de la Serra de Marc Marco i en la categoria 'Experiències i vivències': Primeres passes per la Serra de Tohru Shimada; Excursió al puig de sa Rateta de Marc Marco i Raig diví a s’avenc de Son Pou de Dídac Faus.

Accés a les fotografies guanyadores