CA

Totes les notícies

La Fundació Mallorca Literària proposa una “Travessa literària” per la Serra

La Fundació Mallorca Literària proposa una “Travessa literària” per la Serra

(31/03/2021)

El programa de les rutes WoW Mallorca se suma a la celebració de l’aniversari de la Declaració de la Serra de Tramuntana Patrimoni de la Humanitat

La Fundació Mallorca Literària, coincidint amb el 10è aniversari de la Declaració de la Serra de Tramuntana Patrimoni de la Humanitat per la Unesco, ha dissenyat enguany un programa de rutes culturals que permeten aproximar-nos a aquest territori en clau literària.

Es tracta d’una oferta de 10 recorreguts guiats pels experts Joan Carles Palos i Tomàs Vibot. Aquestes rutes permeten traçar d’Andratx a Pollença una mena de Travessa Literària per la Serra, que connecta els seus espais patrimonials i paisatgístics amb la paraula d’escriptors de tots els temps i procedències que hi han escrit.

Les rutes s’ofereixen en grups, i són aptes per a públic adult i familiar amb infants a partir de 6 anys. Les places són limitades, sempre adequades al disposat en la normativa vigent i molt en relació a les restriccions derivades de la covid que es vagin adoptant. En tot cas, la FML es reserva la possibilitat de repetir aquelles rutes per a les quals hi hagi més demanda, com sol ser habitual en aquest format de proposta.

A més del guiatge d’aquestes rutes, segons el calendari adjunt, els continguts d’aquestes propostes de passejades es divulgaran a través de la plataforma especialitzada WoW Mallorca, així com del minisite del 10è aniversari de la Serra de Tramuntana.

Podeu veure el programa complet de les rutes WoW aquí 

Més informació i reserves: www.wowmallorca.coM