CA

Totes les notícies

La consellera de Territori assisteix a l'estrena de la segona part de la sèrie documental 'A Muntanya'

La consellera de Territori assisteix a l'estrena de la segona part de la sèrie documental 'A Muntanya'

(04/05/2023)

Un projecte impulsat pel Consell a través del Consorci Serra de Tramuntana, conjuntament amb IB3

La consellera de Territori Maria Antònia Garcías assisteix a l'estrena de la segona part de la sèrie documental 'A Muntanya' que va tenir lloc aquest dimecres a la sala petita del Teatre Principal. Es tracta d'un projecte de la productora Satisfactoría que ha impulsat el Consorci Serra de Tramuntana, conjuntament amb IB3.

El passat mes de novembre es van emetre els tres primers capítols per la televisió pública de les Illes Balears. I enguany, s'emetran els tres nous episodis de la sèrie que explica visió la Serra de Tramuntana a través dels ulls dels propietaris de finques, de persones que hi viuen fan feina i també que gaudeixen la Serra i que contribueixen a la seva preservació.

A l'estrena varen assistir prop d'un centenar de persones, entre les quals hi havia el director de la ràdio i televisió pública de les Illes Balears, Andreu Manresa i Joan Carles Martorell, director de la televisió autonòmica i els creadors els  i realitzadors de la sèrie documental 'A Muntanya', Toni Mir i Toni Mateu.