CA

Totes les notícies

L’Alianza de Paisajes Culturales Patrimonio de la Humanidad aprova el pla de treball de 2019

L’Alianza de Paisajes Culturales Patrimonio de la Humanidad aprova el pla de treball de 2019

(04/12/2018)

Els socis també han tractat la modificació dels estatuts a proposta del president del Consell de Mallorca, de l’Alianza i del Consorci Serra de Tramuntana, Miquel Ensenyat.

L’Alianza de Paisajes Culturales Patrimonio de la Humanidad ha aprovat aquest dilluns a Aranjuez (Madrid) el pla de treball pel 2019, a l’assemblea convocada pel president del Consell de Mallorca i del Consorci Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial, Miquel Ensenyat. El màxim representant de la institució insular, que  també és president de l’Alianza, s’ha reunit amb socis dels patrimonis culturals de l’Alhambra de Granada, els palmerars d’Elx, Las Médulas (Lleó), la ciutat Eivissa, els palaus de Sintra (Portugal) i els amfitrions de la reunió, els representants del patrimoni cultural d’Aranjuez.

Entre d’altres qüestions, damunt la taula s’ha posat la possibilitat que l’Alianza estigui present en la pròxima fira de turisme de Berlin, la prestigiosa ITB, convidada per l’Associació Alemanya de Béns Patrimoni Mundial. Poc després, es preveu la reunió tècnica de les associacions europees de Patrimonis Mundials a Mallorca.

D’altra banda, els membres de l’Aliança han continuat el debat iniciat a l’assemblea anterior, celebrada el juliol a Sintra, sobre la proposta del president Ensenyat d’ampliar els membres de l’Alianza. En aquell moment, el màxim representant ja va assegurar que aquest punt serviria per «enfortir l’entitat i convertir-la en un aparador potent dels patrimonis culturals que la formen».