EN

All news

Reunió de la presidenta del Consell amb el batle de Puigpunyent i visita al municipi

Reunió de la presidenta del Consell amb el batle de Puigpunyent i visita al municipi

(23/11/2020)

La jornada ha servit per fer seguiment dels projectes finançats per la institució insular i avaluar necessitats d'aquest municipi de la Serra

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, s'ha desplaçat avui al municipi de Puigpunyent per reunir-se amb el batle, Antoni Marí, i regidors de l'equip de govern amb l'objectiu d'escoltar les peticions i necessitats d'aquest municipi. Es tracta d'una visita emmarcada en la ronda de trobades de la Presidenta amb diversos batles i batlesses i equips municipals per conèixer de primera mà les seves preocupacions, fer seguiment de projectes municipals finançats per la institució insular i plantejar-ne de nous.

"Les convocatòries d'ajuts per a inversions municipals que duim a terme el Consell tenen molta importància en els municipis més petits, com és el cas de Puigpunyent", ha apuntat la presidenta Cladera després de la reunió, qui ha recordat també que "com a municipi de la Serra també es podrà acollir a la nova convocatòria de subvencions del Consorci de la Serra de Tramuntana, que impulsa projectes municipals de millora i embelliment als municipis".

Per la seva part, el batle Antoni Marí ha valorat positivament que "ens vegin a veure per conèixer in situ quines són les actuacions a les quals el Consell dóna suport i que no sempre siguem nosaltres els qui anam a Ciutat", ha dit.

Després de la reunió, la presidenta i el batle han visitat el talaiot del Serral de ses Abelles, rehabilitat amb fons de la institució insular, la tafona de Conques, una de les 18 que es conserven al municipi, declarada BIC l'any 1993 i, des d'enguany, propietat de l'Ajuntament de Puigpunyent. El batle també ha mostrat a la Presidenta els terrenys a on mitjançant un acord amb els propietaris s'ha aconseguit guanyar un nou espai públic per als veïnats i veïnades del municipi i reduir les edificacions projectades en aquesta unitat d'actuació.